Раперското дуо THCF – Тхц Ла Фамилија во петок во клуб Платинум!

Раперското дуо THCF – Тхц Ла Фамилија за прв пат доаѓаат во клуб Платинум! Познати по нивните хитови “ Екипа најјача “ “ Ником није ночас као мени “ “ 100 “ и последната нова трака “ ЦЕЛА ФАМИЛИЈА “  струмичани ќе имаат можност да уживаат во нивниот перформанс. Се очекува да биде неверојатна журка!
плат
Информации и резервации

070/384-684 Стефан Христов
070/639-526 Гога
078/596-130 Николас Стојанов
078/765-262 Дони Шилинов
071/832-602 Филип Коцев
075/646-784 Кате Атанасова
071/332-712 Боби Николов
078/391-350 Цеце Беџовска

Comments are closed.