ФОТО: Беквалац во ПЛАТИНУМ приреди спектакуларна забава!

Синоќешната журка во клуб Платинум со преубавата блондинка Беквалац беше за паметење. Погледнате дел од синоќешната атмосфера…60838205_10157128760629043_5521973593438683136_o 60976872_10157128760444043_2073989718114041856_o 61122338_10157128761664043_3069756745862610944_o 61156298_10157128759629043_4582309782152544256_o 61264686_10157128760039043_7687920584289681408_o 61279095_10157128761169043_656111517808197632_o 61339791_10157128759334043_3752239392933019648_n 61363571_10157128758259043_3424469646638579712_o 61406554_10157128760779043_4556394134172073984_o

Comments are closed.