НАТАША БЕКВАЛАЦ ВО ПЕТОК ВО КЛУБ ПЛАТИНУМ! ЗАБАВА ЗА ПАМЕТЕЊЕ!

И став и глас, две во едно.И да видиш и да слушнеш.На 24-ти мај, овој петок, убавата и атрактивна балканска ѕвезда Наташа Беквалац доаѓа во клуб „Платинум“ во Струмица. Тимот на „Платинум“ ве поканува на незаборавен концерт и ветува одлична забава!60598734_10157116834189043_4452653807637102592_n

Безброј хитови на едно место “Никотин”, “Мали сигнали”, “Поново”, “Мала Плава”, “Најгора”, “Црта”. Забава која едноставно не се пропушта! Резервирајте на време!

070/384-684 Стефан Христов
070/639-526 Гога
078/596-130 Николас Стојанов
078/765-262 Дони Шилинов
071/832-602 Филип Коцев
075/646-784 Кате Атанасова
071/332-712 Боби Николов
078/391-350 Цеце Беџовска

Comments are closed.