Настапот на Раста на 17 мај во „Платинум“ се одложува заради смртен случај во домот на пејачот

Неодамна објавивме ексклузивна вест за настап во најпосакуваниот клуб „Платинум“ во Струмица, каде што требаше да настапи Стефан Раста.60332571_10157100375789043_2604989027568320512_n

Денеска, со огромна доза на извинување и тага објавуваме дека настапот е откажан заради немилата случка, и ќе биде оддржан во најскоро време.

Исто така, менаџментот на клуб „Платинум“ упатува јавно извинување до сите гости и фанови на пејачот.

Повеќе информации за следниот настап на Раста очекувајте за неколку дена.

Comments are closed.