За прв пат во Струмица #DJTVB вечерва во клуб Платинум!

Урбана #САБОТА во главниот епицентар за забава❗️

За #ПРВ пат во Струмица ни доаѓа диџеј кој е резидент на #IBIZA & #MYKONS.
#DJTVB со својот сет ќе направи вистински boom , во градот кој не спие.
Струмичани ќе имаат шанса да уживаат во сет од светски размери , Затоа не пропуштајте резервирајте на време бројот на маси ќе биде ограничен⚠️клуб Платинум! Оваа вечер! Бидете таму!

59981105_10157085667424043_558600976911564800_n

Comments are closed.