НИКОЛА АНДОНОВ Е НОВИОТ ГРАДОНАЧАЛНИК НА ОПШТИНА НОВО СЕЛО

Кандидатот за градоначалник од редовите на СДСМ Никола Андонов е новиот градоначалник на општина Ново Село.

Според официјалните податоци од Државната изборна комисија, Никола Андонов победил со 19 гласови разлика.56435242_786809055027247_1958168679367573504_o

Comments are closed.