Популарниот JACK_DAWSON вечерва со свој сет во клуб Платинум!

Петокот е резервирана за #JACK_DAWSON, синоним за добра музика во Струмица, кој ќе биде задолжен да ги размрда струмичани кои секогаш сакаат одлична забава. Ве покануваме да бидете дел од нашата урбана приказна, да бидете дел од ритамот на градот. – КЛУБ ПЛАТИНУМ!58594786_10157069037934043_5514534173211099136_n

Comments are closed.