#RELJA POPOVIC најавува незаборавна журка вечерва во клуб Платинум

Менaџерскиот тим на Клуб Платинум не престснува да ве изненадува.

На ваше огромно барање #Петок_26_април за прв пат во клубот ќе настапи најурбаниот дечко од соседна Србија … ДАМИ И ГОСПОДА ЕДЕН И ЕДИНСТВЕН #RELJA_POPOVIC !!!!
Зборови не се потребни , резервирајте на време и уживање во најдобрата забава во градот овој празничен викенд.
57484781_10157047832729043_6905582850985164800_n
Информации за резервација:

070/384-684 Стефан Христов
070/639-526 Гога
078/596-130 Николас Стојанов
078/765-262 Дони Шилинов
071/832-602 Филип Коцев
075/646-784 Кате Атанасова
078/391-350 Цеце Беџовска

Comments are closed.