ОГЛАС: Градска кафана ,,Мерак” има потреба од персонал за работа

Градска кафана ,,Мерак” (поранешно Белви) има потреба од келнери. Повеќе информации на телефон: 078 253 31049211305_257512025127883_337336244780400640_o

Comments are closed.