Четири одлични журки во клуб Платинум!

Клуб Платинум припреми нешто специјално за струмичани! Четири вечери забава!57584255_10157052804924043_1401404221881843712_n

#Четврток во клуб Платинум забавата започнува сопознатите #ЛЕГАТО_БЕНД за загревање на атмосферата која ќе следи во оваа 4 дневно опуштење со различни бендови , забава исполнета со многу љубов , среќа и насмеани лица спремни за луда журка.

#Петок за прв пат во клубот ќе настапи најурбаниот белградски лик кој има безброј фанови ширум светот. Нема потреба од посебна најава за него РЕЗЕРВИРАЈТЕ на време .
ДАМИ И ГОСПОДА #RELJA_POPOVIC ќе застане на жешкиот подиум.

#Сабота на барање на гостите повторно журка со #ЕНЕРЏИ БЕНД_&_Ѓоко_Јовиќ ,кој бил знае последната нивна забава беше доста добра на највиско ниво, а за оваа гарантираат 100 пати подобро. 

Недела, забавата за оваа недела завршува со добропознатите БАЛКАН БЕНД.

Информации за резервација:
070/384-684 Стефан Христов
070/639-526 Гога
078/596-130 Николас Стојанов
078/765-262 Дони Шилинов
071/832-602 Филип Коцев
075/646-784 Кате Атанасова
078/391-350 Цеце Беџовска

Comments are closed.