Харизматичниот Мирза Селимович во петок гостува во клуб Платинум!

Менаџерскиот тим на #ПлатинумКлуб не престанува да ве изненадува !! Уште една одлична забава на поглед.
#ПЕТОК_19_АПРИЛ ▶️56664543_10157033929584043_1775101406387109888_n (1)

Најхаризматичниот , најдобариот , најпопуларниот Мирза Селимович во главниот епицентар во градот , на вашиот омилен подиум овој петок во клуб Платинум!
⚠️ Да се опет родим, Место злочина , Нема коме и многу други хитови. ⚠️ се само дел од хитовите на кои ќе можете да уживате!

Не дозволувајте да ви раскажуваат бидете дел од најдобрата забава во градот викендов !

РЕЗЕРВАЦИИ И ИНФО:

070/384-684 Стефан Христов
070/639-526 Гога

078/596-130 Николас Стојанов
075/646-784 Кате Атанасова
078/765-262 Дони Шилинов
071/832-602 Филип Коцев
078/391-350 Цеце Беџовска

Comments are closed.