Неповторлива журка во клуб Платинум! Николија овој петок во Струмица

Сензација што не се пропушта !!! Овој #ПЕТОК во главниот епицентар за добра забава во градот.#ПЛАТИНУМ_КЛУБ .56474623_10157015548524043_3772335501961330688_n

Клбу Платинум ве поканува на неповторлива журка со неодоливата и најпозната дама на Балканот #НИКОЛИЈА овој петок.

Не пропуштајте да бидете дел од сензацијата во градот викендот.

РЕЗЕРВАЦИИ И ИНФО:

Comments are closed.