Одлична журка на повидок! ЛЕГАТО БЕНД ВО КЛУБ ПЛАТИНУМ!

Клуб Платинум ја најави забавата за овој петок!55726274_10157002220774043_7320042328851218432_o

Момците од Легато бенд познати по одличните изведби на најпознатите екс-ју хитови, а посебно на струмичани по песната ,,Све моје зоре” за овој петок го најави својот настап во клуб Платинум. Ова дефинитивно ќе биде ноќ за паметење. Затоа сите кои сакат одлична забава, резервирајте на времe.

Comments are closed.