АПЕЛ за помош на наши сограѓани! – ДА ПОМОГНЕМЕ НА СЕМЕЈСТВОТО ПАНОВИ

Почитувани пријатели! Овој вторник се случи немил настан, во кој беа опожарени помошните објекти и семејната куќа во која живее сестра ми и нејзината фамилија Панови, при што е настаната голема материјална штета. Ги замолувам сите мои пријатели, хумани луѓе и компании заедно да им помогнеме што полесно и побргу да го надминат овој немил настан! Секоја помош во овие моменти е добредојдена. Вашата помош може да ја донирате на следнава сметка:
250-0080007914-56
Шпаркасе Банка Македонија
Ице Панов,
Дабиле бр.124, Струмица
Ви благодарам однапред! – стои во Апелот за помош објавен на Фејсбук социјалната мрежа од страна на Горан Крумов.55519507_10155950880095264_7378135811683778560_o

Comments are closed.