Се заменуваат ,,легнатите полицајци” низ Струмица

Општина Струмица продолжува со обновувањето на сообраќајната опрема во градот за поголема безбедност на сите учесници во сообраќајот. Во тек е поставувањето на вештачка издаденост на коловоз (легнати полицајци) на сите локации на кои што истите се оштетени.54433555_2058640524189367_8142634243705536512_n 54522530_2058640510856035_7659464566232842240_o

Comments are closed.