Пендаровски помеѓу граѓаните на Струмица

Денеска кандидатот за претседател на државата Стево Пендаровски беше во посета на Струмица.

-Се обврзувам дека ќе бидам претседател на сите граѓани, претседател над партиите, претседател партнер на напредокот. Политичките партии не смеат да ја ризикуваат иднината или да го кочат напредокот на земјата, на сметка на партиските интереси. Во минатото бевме сведоци колку штета ваквото делување и донесе на економијата и на развојот на земјата во целост, истакна Пендаровски.53916339_2318502551514417_4146274750823399424_n 53934117_2318516161513056_6078255219290931200_o 54217349_2318502711514401_9112491391614713856_n 54433313_2318502424847763_5833864721085759488_n 54514808_2318502491514423_7846348540426059776_n 54515824_2318516671513005_2196874973040082944_o 54729541_2318502358181103_7302176944232071168_n

Comments are closed.