Во акциска контрола струмичката полиција констатирала 55 прекршоци кај струмичани за еден ден

На 17.03.2019 во времето од 10.00 до 17.00 часот на подрачјето на СВР Струмица е спроведена акциска контрола со цел откривање на возачи кои управуваат возила со брзина поголема од дозволената. При контролата се констатирани 55 прекршоци, за кои се издадени 48 мандатни и 7 прекршочни платни налози.полиција

Comments are closed.