ОГЛАС: Пиндолино вработува!

Игротека Пиндолино има потреба од КЕЛНЕРИ/КИ!

Доколку сте заинтересирани и сакате да бидете дел од нивниот динамичен тим, јавете се на тел. 071 224 359 / 071 224 369.44141312_2136539863023454_4282859194782056448_n

Comments are closed.