Струмица доби прва станица за полнење на електрични автомобили

Прва станица за полнење на електрични автомобили на булеварот „Маршал Тито“ во Струмица. Со оваа станица се допридонесува за помало аерозагадување за почист воздух.53439669_2715985408442255_3202778273931067392_n 54414097_2715985321775597_9112340492233736192_n

Comments are closed.