На 9 јуни полумаратон „Струмица на улица“ за отворање на СОФ

За отворање на #соф2019 учесници од сите возрасти и различни земји ќе трчаат по осветлените булевари на ноќните трки од 5, 10 и 21 километар, а публиката ќе има единствена шанса да ги бодри во нивите напори да се надминат себеси. На минатогодишното прво издание овој спортски настан доби голема поддршка од бројни рекреативци. Се гледаме на улица! :)open1

Линк за Пријавување за Струмица на улица 2019 >>
https://strumicanaulica.jugoistok.org/

Официјална патека >>
https://goo.gl/UMcck7

Трки:
Полумаратон (21,1km)
10K (10000m)
5К (5000m)

Котизации:
Период: 6 март – 4 април 2019
5К – 400 денари
10К – 500 денари
21К – 500 денари

Период: 5 април – 5 мај 2019
5К – 400 денари
10К – 500 денари
21К – 600 денари

Период: 6 мај – 20 мај 2019
5К – 500 денари
10К – 600 денари
21К – 700 денари

Забелешки:
– Стартните пакети за сите учесници пријавени заклучно со трета фаза на регистрација (до 20 мај 2019) во сите категории вклучуваат брендирани Dri-FIT маички;
– Учесниците кои ќе се пријават после овој датум, ќе имаат можност да купат брендирана Dri-FIT маичка со подигање на стартните пакети со специјален попуст од 25% по цена од 300 денари (редовна цена 400 денари);
– Количините на маички ќе бидат ограничени.
– Информации за наградниот фонд ќе бидат споделени дополнително.

Контакт:
info@jugoistok.org

Comments are closed.