Поставени нови сферни огледала во Струмица

Општина Струмица ја зголемува безбедноста во сообраќајот на крстосници на кои е намалена видливоста (триаголник на прегледност и видно поле) со поставување на сообраќајна опрема, односно, сферни огледала. Ваква опрема се поставува на повеќе крстосници во градот и населените места.53117876_2036270399759713_6043613786902888448_n 53300065_2036270409759712_170401216856064000_n 53324222_2036270423093044_1352509377881309184_n 53343545_2036270483093038_3201998221970767872_n

Comments are closed.