Во ООУ,, Сандо Масев “Струмица се одржаа општинските натпревари по биологија и природни науки

Во ООУ,, Сандо Масев “Струмица денес 23.02 2019 се одржаа општинските натпревари по биологија и природни науки за учениците од Струмица и Василево.52608979_382163942565653_3676146681415467008_n 53048082_1347724975368794_1911141974342107136_n

Comments are closed.