Се одржа граѓанска крводарителска акција во чест на трагично загинатиот претседател Борис Трајковски

Традиционално како и секоја година и оваа, денес 20.02.2019 година се одржа граѓанска крводарителска акција во чест на трагично загинатиот претседател Борис Трајковски која се одржа во просториите на Служба за трансфузиона медицина Струмица. Даруваа 20 крводарители кои ја покажаа својата хуманост на дело.
Голема благодарност до сите хумани луѓе кои несебично ја подаваат својата рака да спасат туѓ човечки живот.52504146_2657516054288340_4793082420280688640_n 52595945_2657516047621674_4139189021152641024_n 52608586_2657516057621673_2241001101966966784_n

Comments are closed.