Се заменува старото со ново улично осветлување на улицата „Младинска“

По големиот градски парк Општина Струмица започна со комплетната замена на старото со ново улично осветлување на улицата „Младинска“ на потегот од градинката кај болницата до градинката кај основното училиште „Никола Вапцаров“ во должина од 1,5 километри. Ќе бидат поставени 47 нови бандери со исто толку ЛЕД арматури со јачина од 80 вати.51904283_2670705752970221_896566030673903616_o 51982138_2670705652970231_926116045620510720_o 52029326_2670705569636906_888275511137009664_o 52528734_2670705489636914_6493521532533342208_o 52586580_2670705396303590_5046578128894296064_o

Comments are closed.