Беласица се засили со нови играчи

Фудбалскиот клуб Беласица од Струмица се засили со нови играчи за пролетниот дел од сезоната.

ФОТО: ФК Беласица

ФОТО: ФК Беласица

Дресот на Беласица во пролетниот дел ќе го облечат Душан Савиќ, Марио Маслаќ, Матеус Оливеира Да Силва, Мартин Мирчевски и Христијан Денковски.

 

ФОТО: ФК Беласица

ФОТО: ФК Беласица

ФОТО: ФК Беласица

ФОТО: ФК Беласица

 

ФОТО: ФК Беласица

ФОТО: ФК Беласица

ФОТО: ФК Беласица

ФОТО: ФК Беласица

 

Comments are closed.