Габи Иванова нов член на ЖФК Тиверија од Струмица

Екипата на ЖФК Тиверија има нов член, станува збор за Габи Иванова која е родена 2005 година.

ФОТО: ЖФК Тиверија

ФОТО: ЖФК Тиверија

Иванова е одлично засилува за кадетската екипа на ЖФК Тиверија.

 

Comments are closed.