Луна парк ,,Силвер” оваа лето со нов реквизит во Струмица

Во припрема на новото работно лето, луна парк ,,Силвер” најавува нов реквизит. Струмичани ќе може да уживаат и се забавуваат и оваа лето заедно со  луна парк ,,Силвер” .50303783_350536325536629_6509564124442132480_n 50632941_497737274083921_2659608891175731200_n 50664953_306009936718497_3518430525914087424_n 50899033_1862619120513835_1339933821012803584_n

Comments are closed.