Објавен е конкурот за карневалска фотографија „Карневалски слики 2018

Завод за заштита на спомениците на културата и Музеј – Струмица во соработка со Зружението на граѓани „Евро-визија” го отвора годинешниот конкурс за карневалска фотографија „Карневалски слики 2018″ на кој може да учествува секој кој има да сподели со нас фотографија од последната (минатогодишна) едиција на карневалските денови во Струмица. карневалски слики 2018 (конкурс)

Comments are closed.