Беласица на подготовки во Анталија, ќе се одиграат и контролни натпревари

Фудбалерите на Беласица, по завршувањето на првата фаза од припремите во Нов Дојран, се преселија во Анталија, Турција, каде ќе го одработат главниот дел од подготовките.

Во оваа фаза од подготовките е предвидено екипата на Беласица да одигра и неколку контролни натпревари. Во продолжение фотографии од официјалната фејсбук страница на ФК Беласица, од пристигањето на фудбалерите во Турција.

 333 334 335

ФОТО: ФК Беласица – facebook

Comments are closed.