По подготовките во Нов Дојран, фудбалерите на Беласица продолжуваат во Анталија

Фудбалери на Беласица во Нов Дојран, во С.Ц. Истатов ја одработија првата фаза од подготовките. Таму беа сместени со цел да се одработи првата фаза од предвидетени подготовки за почетокот на пролетниот дел од сезоната. Во Анталија, е предвидено да го одработат главниот дел од подготовките, а ќе одиграат и неколку контролни натпревари.

Во продолжение фотографии од официјлната фејсбук страница на ФК Беласица од подготовките во С.Ц. Истатов.

223 2224 2225

ФОТО: ФК Беласица – facebook

Comments are closed.