Одбојкарот Васе Михаилов е најдобриот спортист во општина Струмица за 2018 година

Во хотелот Студио Ин, синоќа се одржа традиционалниот избор на најдобрите во спортот за 2108 година. Покровител на оваа спортска манифестација беше општина Струмица, а истата се одржа во организција на Општинскиот сојуз на училишен спорт.На манифестацијата присуствуваа и наградите ги врачија секретарот на Општина Струмица, Александар Оџаков како и членовите на Советот на Општина Струмица. За најдобар спортист беше прогласен одбојкарот Васе Михаилов од одбојкарскиот клуб ,,Џио” .

На синоќешниот избор беа врачени и плакети на спортските клубови кои во 2018 година славеа годишни јубилеи, а признанија добија и клубови и екипи кои во минатата година се истакнаа со учество на меѓународни натпревари и развој на младинскиот спорт.DSC_2866

DSC_2786 DSC_2788 DSC_2790 DSC_2791 DSC_2792 DSC_2793 DSC_2796 DSC_2797 DSC_2799 DSC_2801 DSC_2805 DSC_2806 DSC_2808 DSC_2810 DSC_2811 DSC_2815 DSC_2816 DSC_2817 DSC_2818 DSC_2819 DSC_2822 DSC_2827 DSC_2829 DSC_2831 DSC_2833 DSC_2834 DSC_2837 DSC_2841 DSC_2843 DSC_2844 DSC_2845 DSC_2847 DSC_2848 DSC_2850 DSC_2851 DSC_2852 DSC_2853 DSC_2854 DSC_2855 DSC_2856 DSC_2857 DSC_2858 DSC_2860 DSC_2862

Comments are closed.