Второто полугодие од учебната 2018/2019 година започнува утре

Согласно препораките на Министерството за животна средина и просторно планирање, а имајќи ги во предвид и препораките на Интерсекторската работна група за следење на состојбата со квалитетот на амбиенталниот воздух, Министерството за образование и наука информира дека второто полугодие од учебната 2018/2019 година започнува утре, 23.01.2019 година и тоа за сите ученици од јавните и приватните основни и средни училишта во сите општини во Република Македонија.Primary_School_Sando_Masev_-_Strumica_(2)

Comments are closed.