По новите снежни врнежи „Комуналец“ на терен со сите расположливи ресурси

Зимската служба на јавното претпријатие за комунални дејности „Комуналец“ подготвена ги дочека новите врнежи од снек. Активирани се сите расположливи ресурси и интензивно се работи на терен за да се овозможи нормално движење на пешаците и возилата. Рачно и со механизација се чистат тротоарите и пешачките зони, а со возила се интервенира на улиците во централното градско подрачје и повисоките делови на градот.1 (6) 2 (6) 3 (5) 4 (4) 6 (3) 7 (1) 8

 

 

Comments are closed.