Дочек на Стара Нова година во хотел Сент Џорџ

Hotel & restaurant ,,St. George” – Strumica организира дочек на Стара Нова година во недела, 13 јануари.dz

Затоа што Стара Нова Година е резервирана за старото добро друштво, топла атмосфера и добра забава. Повелете и повторно дочекајте ја заедно со нас и Мац и Бубо. Ве очекуваме!

Во цената е вклучено салата, главно јадење и десерт.

Традиционално ќе се крши и лебче со паричка, а за среќниот добитник подарок златен крст.

Резервирајте го вашето место на 034-609-77749712751_288930755144147_8567591051139743744_n

Comments are closed.