Премиерот Заев на Божикна литургија во црквата Св. Леонтиј, во манастирот во Водоча, Струмица

Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев присуствуваше на божествената литургија којашто се одржа во црквата Св. Леонтиј, во манастирот во Водоча, Струмица, во чест на празникот Рождество Христово – Божик.1 (5) 3 (4)

Comments are closed.