Вечерва во Платинум – еден од најдобрите македонски бендови на сите времиња КУКУ ЛЕЛЕ

Бендот кој се нетрпение го очекувавте. Вечерва милениците на струмичката публика се враќаат на вашиот омилен подиум. Еден од најдобрите македонски бендови на сите времиња‪ ‎Куку Леле ќе се претстави со концертен настап во омилениот клуб на струмичани.

Во еден глас ќе се пеат „Се е против нас”, „Кучка неверна”, „Ме канат на свадба”, најновиот хит „Р’мбам ко црнец” и уште многу други познати мак-ју рефрени. Др. РАШО ќе ја зачини атмосферата со најновите и најпознатите мак & ју хитови !!! Бидете дел од забавата која уште долго ќе се раскажува.

Comments are closed.