Првото новороденче во Струмица е машко

Првото новороденче во новата 2019 година во Струмица на свет го донесе Наташа Бабулова од Струмица во еден часот по полноќ. Нејзе ова и трето дете, а породувањето го извршил струмичкиот гинекологот д-р Митко Киров.DSC_1990

Comments are closed.