Спартмани на дното од табелата го заврши есенскиот дел од сезоната

Екипата на Спартмани на последното шестто место на табелата го заврши есенскиот дел од сезоната, со само три освоени бодови.

АРХИВА

АРХИВА

Во овој дел од сезоната, фудбалерите на Спартмани одиграа вкупно 10 натпревари, на кои што забележаа три ремиа и дури седум порази. Во дселот на постигнати погодоци, Спартмани успеа да постигне само 11 погодоци, што ги прави екипа со најмалку постигнати погодоци во есенскиот дел од сезоната, додека имаа примено 26 погодоци, што ги прави трета екипа со најмалку примени погодоци, пред нив се само Дојранско Езеро со седум примени погодоци, и Тиверија со 11 погодоци.

На првото место во есенскиот дел од сезоната заврши Дојранско Езеро со 28 освоени погодоци.

Comments are closed.