Вечерва X-MAS SENSATION во клуб Платинум

На најдобрите забави им нема крај ! Во најава на новогодишните забави клуб Платинум ве поканува на одлична #XMAS заедно со едни од најдобрите диџеи во Македонија.
Нивниот резидент диџеј ќе го разгори подумот на клубот , горењето ќе го продолжи веќе добро познатиот #DJ_TODOROFF ,а на крајот оганот ќе го одржува кој друг ако не #DJ_MATS.
Биди дел од предновогишните забави во најдобриот клуб во градот. Резервирај на време!
070/639-526 ГОГА !48393024_10156760216534043_2386955008491913216_n

Comments are closed.