ФОТО: Струмица во новогодишно руво

И оваа година Струмица блесна во полн сјај со новогодишното украсување на повеќе локации во градот. Голема елка висока 15 метри е поставена на градскиот плоштад, а новогодишниот амбиент е надополнет со светлосни мрежи, небо, топки, елки, солзи, мразулци и други светлосни фигури.

DSC_8210 DSC_8211 DSC_8212 DSC_8213 DSC_8214 DSC_8216 DSC_8218 DSC_8223 DSC_8224 DSC_8225 DSC_8226 DSC_8227 DSC_8228 DSC_8229 DSC_8230 DSC_8231 DSC_8233 DSC_8234 DSC_8237 DSC_8241 DSC_8242 DSC_8245 DSC_8250 DSC_8252 DSC_8253 DSC_8254 DSC_8255 DSC_8257 DSC_8259 DSC_8260

Comments are closed.