Градоначалникот Јаневски на средба со генералните спонзори на струмичкиот карневал

Градоначалникот Коста Јаневски денеска ја одржа традиционалната средба со претставниците на фирмите – генерални спонзори на годинашното издание на струмичкиот карневал на која што им беа врачени пригодни подароци. На средбата беше потврдена заедничката цел карневалот во 2019 година да биде уште поуспешен.47576431_1918339154886172_5660642299126743040_o 47680024_1918339821552772_2189775765761949696_o 47681354_1918339781552776_4531287602195595264_o 47682853_1918339301552824_8663764190760009728_o 47685061_1918339461552808_2398792638439358464_o (1) 47685061_1918339461552808_2398792638439358464_o 47688673_1918339491552805_2188004787537051648_o 48020632_1918339481552806_398755252070776832_o 48088532_1918339651552789_4895631782449250304_o 48089061_1918339168219504_2171660113398464512_o 48168202_1918339314886156_6310510678243278848_o 48208609_1918339138219507_8294534596876304384_o 48237127_1918339671552787_7715118249943236608_o 48356683_1918339331552821_5652581354181754880_o 48368021_1918339631552791_7155641095408320512_o

Comments are closed.