Наскоро во Струмица, нов ноќен клуб Аватар

Струмица добива уште едно ново место за ноќна забава. По градските муабети, дека нешто ново се спрема во градот, го запрашавме Никола Тунев (Шумац), еден од одговорните за најдобрите ноќни забави досега во Струмица, да ни ги потврди гласините, дали Струмица наскоро ќе добие уште еден ноќен клуб.

,,Со овој проект, сите заедно ќе се обединиме, време е!” – изјави кратко Тунев, потврдувајќи ги гласините дека Струмица наскоро ќе добие ново место за ноќна забава, АВАТАР.

Како ќе изгледа внатрешноста на клубот и какви журки ќе понуди, останува да видиме.47199969_706836973021182_3881591193569591296_n

 

Comments are closed.