Турново го преслуша Работник

Хоризонт Турново во Лозово со 0:3 го преслуша очајниот Работник кој немаше сили ниту за гол. Турновци лесно дојдоа до нова сезонска победа и три бодови, со што ја оправдаа и фаворитската улога. Екипата на Хоризонт Турново со 19 бодови е на петото место на табелата, додека Работник Џумајлија останува на претпоследното место со 4 освоени бодови.
Хоризонт Турново - Спартмани, 2. коло ТМФЛ - Исток

Comments are closed.