ФОТО: Во сообраќајна несреќа кај Добрашинци едно лице загина

Денес, 06.01.2020 година, (понеделник), во 13.40 часот, ТППЕ Струмица со 2 ПП возила и 7 пожарникари интервенираше на сообраќајна несреќа во близина на с.Добрашинци. При директен судир помеѓу две патнички моторни возила (шкода октавија и фолкцваген шаран) на лице место починато е едно лице и повредени се две лица. Со специјални хидраучични алатки починатото лице е извадено од автомобилот, повредените биле предадени на брзата помош. Истовремено до самото место на несреќата е интервенирано на гасење на суви гранки и трева.81383393_3112965082065926_5871547144938192896_n 81573802_3112964655399302_9130021021460463616_n 81969427_3112964832065951_5161352673089290240_n 82110235_3112964368732664_6273447816308195328_n 80831035_3112964728732628_9205288575271174144_n

Comments are closed.