Слаткаристика на 1-ви декември во клуб Платинум!Журка што не се пропушта!

Еден од најомилените артисти во Македонија на барање на гостите ќе приреди незаборавна забава во  #КЛУБ_ПЛАТИНИУМ.
За него може да пишуваме цел ден затоа не се потребни повеќе зборови, сите кои не сакат да ја пропуштат оваа забава нека резервираат на време и бидат дел од концертот на Марко (Слаткар).46525478_10156708422019043_8702797360352198656_o

Comments are closed.