ВРАБОТУВАЊЕ: Кафе 19 има потреба од келнери

Кафе 19 има потреба од келнери со и без работно искуство. Сите заинтересирани може да се обратат на телефонскиот број 077 688 733 за повеќе информации.12508980_932880286780044_8958579414708060053_n

Comments are closed.