Ја потрошил животната штедевина за кафич од соништата

Парк Сун Хуан од Јужна Кореа ја потрошил целата своја животна штедевина да го оствари својот сон за кој сонувал со години.

Тој изградил двоспратен кафич во облик на стар модел на камера Ролеи Флекс 2.8. Кафичот симболично се вика ,,Кафе од соништата’’ а воедно е и музеј на фотографии.
457155_kamera-kafe02profimedia.com-caters-newsfoto-profimedia-rs_orig 457156_kamera-kafe03profimedia.com-caters-newsfoto-profimedia-rs_orig 457157_kamera-kafe04profimedia.com-caters-newsfoto-profimedia-rs_orig 457158_kamera-kafe05profimedia.com-caters-newsfoto-profimedia-rs_orig 457159_kamera-kafe06profimedia.com-caters-newsfoto-profimedia-rs_orig 457160_kamera-kafe07profimedia.com-caters-newsfoto-profimedia-rs_orig 457161_kamera-kafe08profimedia.com-caters-newsfoto-profimedia-rs_orig 457162_kamera-kafe09profimedia.com-caters-newsfoto-profimedia-rs_orig 457163_kamera-kafe10foto-profimedia-rs_orig 457164_kamera-kafe11profimedia.com-caters-newsfoto-profimedia-rs_orig 457165_kamera-kafe12profimedia.com-caters-newsfoto-profimedia-rs_orig

Comments are closed.