Клуб Платинум приреди неверојатна забава под маски

Во склоп на традиционалните карневалски денови во Струмица, клуб Платинум во петокот приреди уште еден одличен маскенбал. Креативни маски, добра музика и одлична забава се дел од работите што го одбележаа синоќешниот маскенбал во клуб Платинум. Струмичани максимално го искористија времето за забава до раните утрински часови. Погледнете дел од синоќешната атмосфера во клуб Платинум…27655433_10156033597024043_2398519684954093474_n 27913244_10156033596894043_6085474399700923847_o 27971805_10156033596169043_4539211709351914345_n 27972143_10156033593729043_3438339841513329420_n 27983542_10156033589949043_6827057209458108462_o 27993584_10156033594594043_6997797692624310464_o 28055739_10156033595404043_1737180900154499916_n 28055806_10156033591269043_8063064836710182846_n 28058417_10156033596819043_532162894686589533_n 28061030_10156033591974043_621916294270404576_o 28061654_10156033590589043_1199416762622517684_o 28166270_10156033592889043_6309369502570056514_n 28167353_10156033591804043_177969867685248030_n

Comments are closed.