ОГЛАС: Работа во Германија

Нудиме вработување за 5 лица со бугарски пасош за чистење на хали во картонажа. Се работи во градот Касел, Германија. 10.50 евра бруто, се работи од понеделник до петок од 18 до 02 часот. Заинтересираните лица ќе бидат вработени во германска компанија. Повеќе информации на 078 347 271 (вибер)

Comments are closed.