ФОТО: Еве како помина саботната треска со DJ CHIKO во Платинум

Дефинитивно една од најексплозивните хип хоп забави во оваа година. А бројот на посетители на клуб Платинум зборува само едно – дека струмичките љубители на добрата журка знаат кое е вистинското место за одлична хип хоп забава!

Еве дел од синоќешната атмосфера во клуб Платинум:2 7 12 13 20 21 22 24 32 33 35 43 44 46 53 60 61 63 64 65 67 72 73

Comments are closed.